Superman beskyddar alla.

Halloween2009


Halloween.

Här sitter jag med Sarah nu och kollar på nyhetsmorgon. Snart skall vi dra till kåren och äta och sen skall jag plågas i 4 timmar med konsthistoria medan Sarah får hänga på stan med Anna. Efter skolan är det halloween sitz som gäller. Fullt upp idag alltså, men Ifall ni ser superman och catwoman i åbo stan ikväll så kan ni ta det lugnt, det är bara jag och sarah. Skit bra!

Obs. det där är inte vi. tih

sarah.

Nu har jag gjort klart och skickat in min inlärningsdagbok för finskkulturhistoria, städat lägenheten skinande ren och sytt om formen på ett par gamla alltför stora byxor. Nu skall jag snart börja dra mig mot stan för att möta Sarah som just nu sitter i tåget på väg hit, hoppas hon nu tar rätt tåg, skulle inte förvåna mig om hon hamnade i riihimäki eller Ryssland:) Jag tror nästan att det blir en promenad för mig in till stan, vädret är så himla mysigt.




Klostergatan blir mitt hem.

Idag är jag ledig, jag vaknade just av ett meddelande från Linn där hon skrev att lägenheten är vår. VI FICK LÄGENHETEN! Jag skall flytta till centrum, få en sambo och bo brevid skolan i ett mega fint hus! Kan jag vara lyckligare! Om 2 veckor bor jag på klostergatan 10. Jag kan inte vänta. Idag måste jag säga upp min lägenhet annars räknar dom att jag sagt upp den i november och då är hela december uppsägningstid, alltså jag måste betala för december, så sjukt. Men hjälp jag kan inte fatta att jag skall flytta, det kom så snabbt men jag tror det här blir bra, jätte bra. En ny erfarenhet. Yes jag får någon att lyssna på julmusik och baka pepparkakor med! Love it!

Idag kommer Sarah! Imorgon skall vi på Halloween sitz! Jag är glad!



täcket.

Jag har legat under täcket i 9 timmar idag. Vad har hänt? Har jag helt tappat bort mig. Okej jag höll på med skolarbete i ca 2 timmar, så i 7 timmar har jag bara kollat serier och surfat. Hur kan jag? Mina ögon håller nu på trillar bort och mitt människovärde har säkert sjunkit till -12 på en skala från 1-10. För ca 20 min sen steg jag upp, vinglade till lite av dåsighet och tog mig i kragen och diskade hela min disk, sen plockade jag upp alla mina kläder och nu sitter jag här igen. Och min granne har börjat spela gitarr. igen.
Jag hoppas imorgon blir en mer givande dag.

ffffound

klostergatan.

Jag tror jag har kommit fram till att jag vill flytta till Klostergatan.


imorgon.

Imorgon får jag tänka att imorgon kommer Sarah.






hej.

Ibland blir jag riktigt trött på Facebook.

ffffound

och precis som sarah spyr jag galla över hjärtlösa idioter, vissa har bara inte hjärna eller hjärta till att bry sig om andra. så dåliga är de.

beslut.

Nu har jag nog riktigt beslutsångest. Jag tror jag ska flytta från min lilla stuga till en större stuga brevid min skola tillsammans med en anna flicka. Vi var idag och kollade på lägenheten och den var så fin och mysig och bra. Måste ta för-, och nackdelar:

Positivt:
I centrum obs!obs! stort plus
brevid min skola
brevid sale OCH siwa
Fin och mysig
billig
får en sambo
Kan hyra den tillsvidare

Negativt:
Måste fixa allt med el, internet osv igen
Ena rummet hade ingen dörr (kan man kanske fixa en?)
litet badrum
Måste flytta in 15 november (om 2 veckor)
Tungt att igen packa ner alla grejer och flytta

Hm. Det blir nog en riktig tankeställare inatt. Mina tankar flyger bara kors och tvärs just nu. Men kanske, kanske ändå man sku ta chansen att få en billig lägenhet i centrum. Vill jag verkligen åka buss från studentbyn hela vintern?



morgon.

varför är det alltid så kallt när man ska vakna.

No blinding light or tunnels to gates of white.

Nu börjar min granne spela gitarr igen. Det är så fint att jag dör. Förut kunde man komma hem till någon som spelade gitarr, nu kommer knappast någon sitta och vänta på mig med en gitarrsång på länge. Min granne är snäll som spelar för mig, han vet knappast att jag lyssnar.
Sophia brukar ha polaroid bilder på sin blogg och jag tycker de är jätte charmiga. Skulle vilja ha en äkta polaroid kamera men fotopapprena är så himla dyra.



diskning.

Yes nu har jag bara ca hälften av inlärningsdagboken kvar, dvs om jag väljer att skriva så kort jag bara får, vilket jag nog väljer! Har just skrivit en hel sida om hur diskandet har förändrats i Finland från 1900 till 2000. Inte så värst intressant att veta när torkskåpen uppfunnits och hur man förut tillverkade diskborstar. suck. Har bara haft skola idag till 12 så jag är glad att jag haft tid för att skriva den här #ohaöf#vau*rhyvs^#h inlärningsdagboken. Nu skall jag ta en kort paus, dricka massor kaffe, sen kanske skriva några sidor till och sen dra iväg på fysioterapi. Roligare än så har jag inte haft det idag. Om 3 dagar kommer sarah!


talentsuomi.

Nu har jag läst, sovit, skrivit, sovit, läst, skrivit precis hela dagen. Jag är helt slut i min hjärna bara på grund av en töntig inlärningsdagbok som jag måste skriva för att få en kurs godkänd (finskkulturhistoria yes). Jag förstår inte vart dagen tog vägen. Hoppas att alla dagar går så här snabbt nu till torsdan för då kommer min favorit sarah hit ända från Umeå! Hon ska bo hos mig ända till söndag så jag ska göra allt för att hon ska trivas. Någon Halloween sitz tror jag inte att det blir för oss iår, synd men vi kanske smiter in på datateknologernas eftersläpp för där kommer Anna, Mikki och Antonia att befinna sig! Jag ser jätte mycket fram emot nästa helg. Helgen efter det blir det säkerligen Vasa igen, med mommo besök, farsdag och 90-tals kväll vid Ollis som program. Sophia vill du komma med mig till Ollis? 90-tals musik är ju bäst att dansa till! Speciellt om man har fröken Sophia med sig! Nu skall jag dricka en kopp te, NEJ varm oboy blir det idag!, se på Talent Suomi och sen förhoppningsvis få sömn och sova ända tills väckarklockan ringer för konsthistoria. Natt natt


söndag idag igen.

Bara för att det är söndag, jag gör allt för att slippa skriva skolarbete och för att jag inte orkar skriva om gårdagen som blev en helt okej åbo nattlivkväll.

Favoritcafé:
det mysiga bokbytar cafét på i Ålands skärgård dit jag var med josefine när vi var på båtsemester.
Favorittidning: Elle, Glamour.
Bästa saken som händer i vinter: Jag hoppas jag kommer på nåt bra iaf.
Favoritplagg i garderoben just nu: Min blåa jacka.
Längd: 165cm
Vanligaste färgen på mina kläder: svart.
I höst kommer jag att gå klädd i: Mina snörkängor, tights/ strumbyxor, klänningar/stora tröjor och min blåa kappa med en stor halsduk.
Men absolut inte i: för små tröjor.
Mig själv med tre ord: jag vet ej.
Jag tränar: på fysioterapi, har inte kunnat tränat sen juni. vilket verkligen suger.
Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu:
söndags nere.
Är det nåt du absolut inte äter: Äter mest bara knäckebröd, gröt eller makaroner nuförtiden.
Kläder just nu: blåa jeans, stor tröjja.
Vad sa du senast: Hei. (till busschauffören)
Fisk eller badkruka: badkruka, klart fall.
Spelar du nåt instrument: Jag har spelat piano,fiol och gitarr men inegt mera.
Morgon- eller nattmänniska: natt.
Sparare eller slösare: Slösare
Har du några homosexuella vänner: Inte nära vänner
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-4
Vad ska barnet/barnen heta? Ingen aning.
Bio eller promenad: fint väder:promenad, fult väder:bio.
Är du kittlig: Har inte blivit kittlad på väldigt länge, men för några månader sen var jag iallafall.
Rädd för insekter? Nej.
Största svaghet: Osäkerhet.
Det här är jag bra på: hjäspa.
Bästa bok? många.
Chips, morötter eller godis? Godis.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Kanske.
Stökigt eller välstädat? Välstädat.
Gillar du att sjunga? Om jag är ensam.
Anser du att du är stark? Jobbar väl på det.
Använder du knark? nej.
Kaffe, te eller inget? Kaffe på morgon,dagen och te på kvällen
Har du en besatthet? Är väl smått besatt av det mesta.
Vem är din bästa vän? Sarah och Josefine.
Civilstånd: väldigt singel.




tonight.



kärlek.

Hjälp idag har varit en bra dag hittills. Jag har gått på stan 3 h UTAN krycka (och det känns), fått punktering på andra hjulet, köpt en röd kjol OCH hittat kärleken i mitt liv, en HELT INSANE fin vinterjacka. Jag var bara tvungen att köpa den, det fanns inga alternativ så dit for en del av min hyra denna månad. Äh man kan väl vara utan mat i några veckor. Kärlek är så mycket mera värt än pengar och denna jacka är verkligen kärlek.



OCH den är sjukt mycket finare i verkligheten.

shoppinganna.

Idag kan bli en bra dag. Jag är ledig så, så fort mitt hår har torkat ska jag dra iväg till stan med lilla söta Anna. Ikväll blir det antagligen Edison med klassen och kanske några till. Jag älskar morgnar när man kan sitta nytvättad i lugn och ro och dricka kaffe medan man ser på nyhetsmorgon. Nyhetsmorgon är så lugnande.


nattlägg.


Ketchup love.

Torsdag.

07.00. Vaknade av väckarklockan, insåg att denna dag orkar jag inte stiga upp.
10.30 Caro ringer och väcker mig, frågar om jag vill joina henne och Matts på lunch vid ITC.
11.15 En bil kör nästan över mig. Han hinner bromsa så att hans framlampor nuddar vid mina ben. Han körde där bilar inte får köra så inte mitt fel. Tur hade jag.
11.30 Cyklar till ITC och möter Matts och Caro.
11.40 Äter knackorv och potatismos.
12.00 Cyklar iväg till skolan.
13.00 Vävning.
14.00 Vävning.
15.00 Vävning.
16.00 Vävning.
16.30 Ensam i vävsalen.
17.00 Vävning fortfarande ensam.
17.30 Får nog och drar till Anna.
18.00 förhör Anna på Tyska. Krankenschwester.
19.45 Cyklar hem.
20.15 Kokar rosett makaroner och skriver detta trista, onödiga, dåliga inlägg.
20.22 Sparar och publicerar.

this is my heart. it is a good heart.

Away we go.

Jag är kär i en film. Så fin.




07.50.

Jag hatar verkligen känslan när man inte ännu somnat och så ringer väckarklockan. Nu hände det igen, kanske sjunde gången här i åbo. Jag förstår inte vad jag gör för fel på kvällen? Vart har mina sovrutiner farit? Jag sover ju inget på dagen heller. Inatt blev jag så frustrerad. Såg en film till 2, men nej det fungerade inte, läste en bok kl 4, men nej inte det heller, sen hör man bara väckarklockan och man vet att nu är hela veckan förstörd. Idag kommer jag inte känna mycket men resten av veckan kommer att vara en plåga. Jag hatar det.
Min cykelkorg har blivit stulen så nu tänker jag kämpa mig iväg med 2 väskor och en krycka i händerna på cykeln till skolan. Det blir inte lätt. Skall iaf ta i bruk min nya cykellampa idag. Det är becksvart ute. Jag dör om det är glashalt.




dream.

 

this is my heart, it is a good heart


Trains and sewing machines.


ffffound

Where are we? What the hell is going on?
The dust has only just begun to fall,
Crop circles in the carpet, sinking, feeling.
Spin me round again and rub my eyes.
This can't be happening.
When busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy.


Jag vill vara en svala.

Idag har jag utan att överdriva legat under täcket hela dagen. Men såna dagar måste man ju också få ha ibland. Igår blev en helkväll igen, jag tycks lyckas bra med dem nuförtiden. Men kul var det, med gott sällskap! Jag tror faktist att jag nästa helg skall för första gången spendera en helg i Åbo utan besök hos mig och bara ta det lugnt. Jag har försökt undvika en sån helg eftersom jag är otroligt rädd för ensamhet, men Anna, Mikki och Antonia är också i Åbo då så jag tror jag är beredd att vara så modig nu. Helgen efter det kommer Sarah på besök! YES! så det blir inte vasa på länge för mig nu. Bestämde att jagtar ledigt från skolan och tar 3-tåget imorgon så att jag inte behöver vakna så tidigt och kämpa mig iväg till skolan direkt från tåget. Nu skall jag fortsätta spela betapet med sophia och sen fortsätta klippa tyger till min matta! Har massor kvar att klippa..

ffffound

vasa.


Betapet.

Mina gäster ligger nu och ser på lyxfällan vilket inte intresserar mig så hemskt mycket så det blev ett inlägg. Idag har de shoppat något otroligt. man kan inte fatta varifrån de får sina pengar. Själv fick jag nöja mig med en topp som var på rea . yes. pengarna har bara flugit iväg på senaste tiden, har varit ute massor och besökt vasa och helsingfors, och nästa helg hoppas jag på stockholm, fastän pengarna är totalt slut. Så fort jag fått bort kryckan skall ja börja jobba så att jag har råd att leva. Imorgon kommer min kära mor och far ner till åbo för att köpa en köksö vid ikea. samtidigt slipper vi upp till vasa med dem så det blir ännu en dunder vasa helg för mig! Anna och Mikki är också där så det känns bra! Nu skall jag spela alfapet på betapet med Matts.


gäster från norr.


Dessa två femtonåringar har kommit på besök från vasa och nu skall jag ta hand om dem i 3 dagar. Hoppas dom trivs i min lilla stuga i Åbo :)

Tilde.



Rebecca.


godnattsaga.

Min blogg har inte fungerat på ett par dagar men här kommer något som jag skrev som godnattsaga måndag natt. Jag somnade aldrig den natten.



Sarah önskade att jag skulle fylla i detta. Hoppas det gör mig trött. vill sova.
1. Vem är du:
jag är petronella
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Mina känslor för andra människor är väldigt starka.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag tänker ofta alltför mycket
4. Detta är jag rädd för: Att jag inte skall ha någon att älska.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: mitt liv, lycka och någon att älska
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Hålla mina känslor inom mig, ljuga för någon ansikte mot ansikte, leva utan mina vänner
8. Detta vill jag göra just nu: bli trött och sova en hel natt
9. Bästa känslan: att vara behövd
10. Värsta känslan: besvikelse, att göra någon besviken, att bli lämnad ensam.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: han skall kunna älska människor, kunna kämpa för människor och kämpa för oss vad som än händer.
12. Är jag kär just nu? nej.
13. Jag vill gifta mig? jätte gärna. det har alltid varit min högsta dröm
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Gifta mig. få barn. lära mig flytande finska. vara lycklig.
15. Min käraste ägodel: mitt hjärta.
16. Något jag vill ha i present: en sarah på besök i min lilla stuga
17. Detta har jag på mig just nu: har gjort mig i ordning för natten.
18. Favoritkläder: fina kläder
19. Favoritdjur: chica
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: beror jätte mycket på humör.
21. Favoritlåt just nu: Imogen heap-Hide and seek. Har varit favorit i i nåt år.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Tygtryck/konsthistoria
23. Stjärntecken: oxe
24. En bok jag älskar: Män är från mars, kvinnor är från venus
25. En film jag älskar: ps. i love you
26. Tv-program jag gillar: halv åtta hos mig, royal pains
27. Favoritdoft: calvin klein euphoria
28. Detta äter jag gärna: knäckebröd
29. Dricker helst: vatten
30. Favoritgodis: alla eller inga
31. Vart vill du resa: till fjällen eller södern med kompisarna
32. Färg på mina ögon: bruna
33. Min längd: 165
34. Jag tror: på kärlek
35. Jag spelar: alfapet online
36. Person jag beundrar: mina vänner på olika sätt.
37. Så här bor jag: ensam i min mysiga etta
39. Det här tänder mig: vet ej nu.
40. Det här gör mig avtänd: för mycket alkohol.
41. Favoritfärg: idag svart.
42. Favoritcitat: Ingen kan vara nere med en ballong
43. En hemlighet jag vet: berättar jag ej
44 Den bästa present du fått?: ett påslakan med en favoritlåt och en bild av mig tryckt på av sarah och josefine.
45. Senast köpta skiva: det minns jag nog inte
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: bruna ögon.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: högra benet.
48. Udda förmåga/egenskap: är inte så speciell.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en fågel
50. Vad lyssnar du på just nu? tystnad
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? har stor städat. skall sova
52. Var är dina föräldrar födda? Vasa
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? photoshop
54. Vilken är din favoritrestaurang? tgi fridays, bubbagump
55. När badade du i en pool senast? i dubai i maj
56. Har du varit med i någon skolpjäs? i franska klassen i högstadiet
57. Hur många barn vill du ha? 4
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? jazz kanske
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? -
60. Vad har du för TV-kanaler? finska och svenska
61. Har du åkt moped någon gång? jo
62. Har du busringt nån gång? jo
63. Har du fått felparkeringsböter? jo
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? en liten sådan
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Sydamerikas sydspets
66. Har du en egen trädgård? Nej
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Starlett
68. Kan du alla orden i nationalsången? nej
69. Badkar eller duschkabin? badkar
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? inglorious bastards
71. Favoritpizza? spenat pizzan vid virgin oil i helsingfors
72. Chips eller popcorn? Popcorn
73. Vilken färg på läppstift använder du? använder ingen läppstift
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? josefine, hamburgare
78. Favoritchoklad? mjlkchoklad
79. När röstade du senast? förra våren.
80. När åt du en hemodlad tomat sist? någon vecka sedan.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? ja
82. Är du bra på matlagning? urusel
83. Klarar du att tanka själv? Jo
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen (Typ TVshop) som går på reklamtevekanalen? Aldrig
85. Pepsi eller Coca Cola? cokis
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? har haft skjorta med rg line logo och med panorama logo+förkläde
87. Vad var det senaste du handlade? potatissallad, mjölk
88. Har du kräkts offentligt? jo
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? kärleken
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
91. Har du ringt något betalnummer? Ja
92. Kan man vara vän med sitt ex? ja
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? mig själv i en dröm
94. Hade du mycket hår som liten bebis? jag tror det
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? ingen speciell
96. Vad har du i din väska? pennor, akvarellfärger, akvarellpapper, skissblock
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? ingen nu.
98. Vad har du att vara tacksam för? de som bryr sig om mig
99. Var hittade du den här listan? sarah hade fyllt i önskade att jag skulle fylla i.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: de som har sömnproblem och vill kunna somna inatt

spin me round again and rub my eyes.

Jag önskar mig en ny cykel. En cykel som tål alla kullerstensvägar i Åbo. En cykel som aldrig skulle svika mig.



Nu skall jag städa tills mina händer börjar blöda.


Mitt hjärta skakar.


Ta vara på dem ni har.

ffffound

söndagmorgon.

Josefine ligger och sover här brevid mig men jag har inte kunnat sova sen 10.
1. Jag har insett att min senaste kyss - var den sista.
2. Jag lyssnar på - Josefines dator som jobbar och Josefine som andas.
3. Jag pratar - mycket om jag har något att säga, annars inte så mycket,
4. Jag älskar/tycker om - att känna mig behövd.
5. Min bästa vän(ner) är - mina bästa vänner och kommer alltid att vara det.
6. Min första riktiga kyss - kommer jag inte ihåg.
7. Jag avskyr när folk frågar - kommer inte på någon avskyvärd fråga.
8. Kärlek är - det jag lever för
9. Någonstans, tänker någon på -
dig.
10. Jag kommer alltid att - Kämpa för vad  jag älskar.
11. Jag är hemligt förälskad i - knäckebröd och vasa
12. Sist jag grät var - plågsamt.
13. Min mobiltelefon är - ful.
14. När jag vaknar på morgonen - vill jag ibland inte vakna.
15. Innan jag går och lägger mig - tänker jag på allt för mycket.
16. Just nu tänker jag på - hur jag ska ta mig hem idag med en punkterad cykel :(



ffffound

Helsingfors.

Denna helg spenderar jag i Helsingfors med kära Josefine. Igår efter en hel skoldag, punktering på cykeln och 2 timmar i tåg anlände jag till Helsingfors, där Josefine snällt stod och väntade på mig vid järnvägsstaionen. Vi gick genast och handlade mat för kvällen. Det blev batonger med tomat, mozzarella och rucola fyllning. Jättegott. Efter lite vila på maten och Idol for vi in till stan igen för att kolla en 3D skräck film. Filmen var ganska värdelös men 3D var ju kul. Ibland kunde man få ett spjut 2 cm ifrån näsan. Glasögonen vi fick bära var ju iaf en hit:) Idag har vi vandrat omkring på stan (spenderade minst 2 timmar på hullut päivät i stöckmann) och gjort några nödvändiga och icke nödvändiga inköp. Nu ska vi börja göra oss i ordning för kvällen som ännu är lite oklar men nånting skall vi nog ut på. Får se vad som väntar!




08.55.

 


Crash Test Dummies.

Efter en alltför lång skoldag är jag nu hemma och skall börja göra mig i ordning för kvällen, jag och Linn bestämde oss för att fara och hejja på de andra gulisarna i "gulisintagnings finalen". Imorse vaknade jag av regnet som kastades mot mitt fönster och min säng som gungade av hur hårt det blåste (nästan sant), så jag var tvungen att ta på mig alla kläder jag ägde och kämpa mig ut till busshållsplatsen med ett paraply som inte slutade vända sig ut och in. Men sen plötsligt mitt på dagen blev det strålande väder så jag bestämde mig för att promenera de 2 kilometrarna hem, och det ångrade jag starkt efter 500 meter. Ni ska veta att det inte alls är roligt att gå med ett dåligt ben, gummistövlar 5 kilos väska och en krycka hem. Men I made it och här sitter jag nu och funderar vad ja ska äta för mat före jag far. Alternativen jag har är: En isglass, En Paula choklad pudding, Knäckebröd eller gröt. fattigt. Har nog inte mycket annat att skriva om idag så här kommer istället en låt som får mig att tänka på sophia, högstadiet och villaavslutning 2006.


Sänder en tanke.

Älska idag. Imorgon kan vara försent.

måndag.

Då var man tillbaka i Åbo igen. Min helg har varit helt fantasktisk, jag har inte sovit nästan något och har umgåtts med de bästa människorna konstant! Igår kom ja hem till Åbo runt 12 tiden och gick och la mig genast och gissa inte om jag försovde mig och vaknade just, 12 tiden. Men vi hade inget viktigt i skolan så det blir en ledig dag för mig idag. Anna ringde just och berättade att hon krockat med cykeln, eller det var en annan som hade kört rakt in i henne så att Annas cykel blivit förstörd. blä för den. Måste nog fara till slottsgatan ikväll och trösta Anna :) Jag hoppas alla andra haft en lika bra helg som mig och TACK alla som gjort min helg så perfekt!


Jag glömde förästen min laddare i vasa så jag lär vara onåbar i några dagar tills jag fixar en ny. :(

Ollis.

Igår var den bästa kvällen på länge! Med sophia som danspartner, Rasmus som Dj och Sarah som sångerska, vad mer kan man önska sig!? Hade så otroligt roligt och jag hoppas ikväll blir likadan! För vi orkar nog :)


vasahjärtatvå.



Idag är jag glad. jag har knappt sovit inatt men humöret är ändå på topp och min energi är maximal för vet ni vad!? Imorgon kommer jag till Vasa! Och där finns Sarahhjärta! Det här kommer att bli en bra helg och jag ska ha mega kul.

 

 



RSS 2.0