There is always a reason to smile.


Happiness is really quite simple.


Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.


Jag elskar sklan.

Denna vackra varelse hälsade på mig och Markus imorse när vi skulle äta frukost. Eftersom hon poserade så fint så var jag tvungen att fotografera henne.
Idag är det exakt 5 veckor tills sommaren är slut och jag har ännu inte satt min fot på en strand eller i vattnet en enda gång. Och jag har inte ens rört en volleyboll.
Nu vill jag bara ha höst, med stora halsdukar och varma vantar och långa skoldagar följt av mysiga hemma kvällar. Vi har spenderat helgen i Åbo och det fick mig att sakna den staden så himla mycket. Jag vill tillbaka till mitt liv där. Och till den jag är när jag är där.
Kan inte säga det bättre än min lillasyter när hon just börjat skolan:






42 dagar, 18 timmar, 19 minuter, 50 sekunder.


52 dagar, 22 timmar och 48 minuter.


För du är det finaste jag vet.

Det är sommar, vilket innebär lite bloggande. Idag är det mysfredag med mörk himmel, åska och spelning på brödfabriken. Hittade en gammal Håkan skiva hos mig i Åbo som jag lyssnade på hela vägen från Åbo till Vasa i bilen och denna låt är helt fantastisk. Eller allt med Håkan är fantastiskt.

RSS 2.0