Waka Waka.



Jag måste erkänna att jag älskar låten waka waka. Den har ju grymt drag! Jag har aldrig varit förtjust i shakira men jag älskar afro rytmerna i den, jag blir så glad. Speciellt när den kom på radion idag när jag körde från jobbet. Man kunde ju inte låta bli att sjunga med och nästan dansa sittandes bakom ratten. Imorgon bär det av till Italien, till soliga Toscana. Jag kommer alltså nu att le stort konstant i över en vecka. Win. waka waka.

Jag och min bror. Några år sen.


Att sakna.


Den här människan saknar jag enormt mycket just nu. Som tur får jag åka till Toscana på tisdag och krama ihjäl henne!


Villaliv.


Helgen har jag spenderat på granö med bästa sällskapet. Vi har åkt vattenskidor, levt i vattnet, flytit på uppblåsbara leksaker, grillat, spenderat timmar i balja, badat bastu, tävlat på blodigt allvar i en olympiad, sett solnedgången, sett soluppgången, haft krig med myggor och mycket annat kul. Man kan inte önska sig en bättre lördag. Tack värdinnan Josefine! 3 bilder vågar jag stjäla från Anna eftersom jag är så otroligt värdelös på att komma ihåg att ta med kamera och att komma ihåg att fota. Skam.







Never learn not to love.










Smartare.





Äntligen nya glasögon.


Every day may not be good, but there is something good in every day.




Idag har jag trivts väldigt bra på mitt jobb. En söt kvinna tyckte att jag hade otroligt fina ögon och en gammal man sjöng högt Hej sa Petronella till mig. Man blir bara så glad av såna människor.



Orange sky.

 

 

Har spenderat dagen i solen, på bv planen, på gymmet, på grillkväll och på strampen. Hunnit träffa alla fina människor. En perfekt sommardag. Jag hoppas imorgon blir ännu mera perfekt. Snart får jag mina nya glasögon, så då blir jag väl smartare också. Nattnatt.



Wake up sleepyhead.



Idag får det bli en bra dag.

 

 


RSS 2.0