kalas.


Klockan är lite före 1 och jag och Sarah blev just klara med våra cupcakes till vår födelsedags/vappen fest imorgon. Kalasfina blev dom.




15.28




It makes me smile.







Lego.


Balakov.





Permanent vacation.


S/S 10








Födelsedag.




Idag har jag bakat tårta.



An apple a day, keeps the doctor away.


Hot hot heat.








Love for Fashion.


När alla andra i Vasa är upptagna kollar jag fina bloggar.
Jag älskar den här bloggen och skulle kunna spendera flera timmar framför den.




Toppen högst upp investerade jag i idag.



Hemmagjord äppelsaft.


Hemma i Vasa med hemma gjord äppelsaft och den goda hemma doften. Imorgon får jag träffa filuren till höger som jag nu varit utan sen December. Sweet.

Tomtebobarnen fick vara med idag. Elsa Beskow.

 

 


Trött, slut, död.




Kom just hem från ett painpass av muskel och konditions träning. Det känns som att mina lår innehåller tegelstenar efter  killer zumban igår och inte blev det bättre av träningen idag. Men skönt är det att känna sig tränad och helt slut i kroppen. Åbos väder är just nu helt fantastiskt och idag kunde vi till och med ha utomhus utställnings möte i skolan. Skönt att känna solen bränna på kroppen. Nu längtar jag efter helgen i Vasa där jag ska fira min födelsedag med Sarah och Sophia och så längtar jag efter min och andra Sarahs gemensamma födelsedags picknick på vårdberget på vappen. Jag vet, ett väldigt ovanligt ställe att fira vappen på. fniss. Alla välkomna dit, så bjuder vi på tårta!


Hysteriskt lyckad lördagkväll.


Lördagkvällen började med Medispexet där Josefine spelade söt dansflicka. Spexet var så bra att när man gick därifrån hade man mega ont i alla skratt muskler man äger. Sen fortsatte jag, Sarah och Josefine till mig för att dela på pizza. Efter det gick vi till Blanco som var helt fullproppat med folk och där hittade vi Mikki, Anna W och Antonia med sin karl plus hans kompis. Jag, Sarah och Josefine fortasatte sen till Källaren där medicinarna hade haft sits och där eftersläppet var i full gång. Vi lämnade och dansa dit en stund men eftersom medicinarna skulle ta bussen tillbaka till Helsingfors avslutade jag och Sarah kvällen på The Monkey. Helt mega kul var det där! Idag skiner solen och jag och S har just promenerat till citymarket för att fylla våra tomma matförråd. Och Linn har städat lägenheten fint så allt doftar gott och fräscht, en söndag kan alltså inte kännas bättre än så här! Och imorogon får jag en ny telefon. Win.




Spexet var genialiskt.


Josefine lärde Sarah lite anatomi från hennes anatomi nyckelring medan vi väntade på Pizza.



Bakers Dozen.





Måla.






Några av mina arbeten från vårens kurser.
1. Stor målning, Alberts målningstimmar.
2. Samma målning.
3. Stor teckning A1, Teckning efter levande modell.
4. 2 minuters skisser, Teckning efter levande modell.


Makaroner.


 

i mitt nästa liv kommer jag att vara en makaron. Så mycket pasta äter jag. Vi får allvarligt pasta nästan varje dag i skolan. Det är gott, men jag vill ju inte bli någon makaron .

 

 


When the world says "Give up", hope says "try one more time".



Igår pratade jag och Linn om att jag alltid antigen har otroligt otur eller otroligt tur, det finns inget mittemellan för mig. Igår hade jag otroligt otur när jag spillde ca 4 dl te över min dator. När jag lyfte på datorn rann det mängder av te ur alla mini hål som finns i datorn. Datorn var helt död och gick inte ens att lägga på. Tekniska jag skruvade upp hela datorn och rengjorde och torkade precis alla delar. Idag tänkte jag att jag nu för säkerhets skull skulle se vad som hände när jag tryckte på power knappen. OCH WOW den for på helt utan problem. allt fungerar som vanligt, förutom tangentbords knapparna som är lite tröga men det går ju att putsa upp. Kan man ha sån tur !? nej det är nog bara jag som alltid har sån tur i oturen. Jag sa igår också att nåja allt löser sig på något sätt. Inget att gråta över. Och det stämde verkligen. För mig löser sig ALLTID allting på något sätt. Solen skiner och jag är så glad en människa kan bli! Love Life!

Favoriter från I can read.



Döddator.


Från och med igår är jag inte längre ägare till en funktionerande dator så det blir antagligen väldigt få inlägg här på bloggen nu i några veckor. Förlåt.

 

 


Att betala.


Man blir lite ledsen när man öppnar sitt skattekuvert och där står stort att betala plus en fet summa. Jag har alltid fått skatteåterbäring, men nehe, tydligen när man varit sjukskriven så blir det kvarskatt istället. Inte alls kul.
MEN pengar är inte Lycka så jag var bara lite ledsen i några minuter.





Cupcake shake.


Sitter på Alberts lektion och försöker göra min portfolio men jag är så himla sugen på en riktigt god cupcake med en färggrann god frosting på, så det är lite svårt att koncentrera sig på corel... 



Perfekt kväll.


Igår gick jag, Linda och Sarah på bio. Vi såg The Blind Side. Den var väldigt bra, som de flesta andra verklighetsbaserade filmer är. Efter det gick vi runt i Sokos eftersom det var den enda butiken som hade öppet. Där hittade jag mina nya favorit skor. Helt enkla vita tygskor. De fick givetvis följa med hem. Efter att Sokos hade stängt ville vi inte ännu gå hem så vi gick till Edison där vi satt i ca 2 timmar, och där kunde jag smygtitta lite på Arsenal- Barcelona matchen. Nej nej, jag är ju inte intresserad av fotboll men på något sätt sitter det ändå kvar i min hjärna att jag hejjar på Arsenal. Min lillebror är ju trots allt ett stort fan. På väg ut från Edison påbörjade en man en vild debatt om varför vi är i Finland när vi pratar svenska. Som tur är råkade många andra i Edison också vara finlandssvenska så han förlorade sin debatt. Korkad typ. Sen var det hem till Kaskisbacken som gällde. Och Desperate Housewives såklart.




The Swell Season.





I believe in miracles.






Påsk.


Påsken är nog inte alls så speciell. Påskens höjdpunkt var långfredagen med Sophia. Igår fick jag uppleva den kanske tråkigaste kvällen någonsin på Fontana. Idag är vädret så bedrövligt att man vill ligga under täcket och dricka te hela dagen. Jag brukar alltid måla massor fina ägg till påsk men det har jag inte gjort i år. sad. Mer än så kan jag nog inte skriva om påsken för den har som sagt inte varit så speciell.





RSS 2.0