Nutsa Modebadze.




gott för ögat.


Unissasi Laulelet & We No Speak Americano.


gillar.

 

 


Systervacker.


Alors on danse.




Idag är det konfirmations dag.


Fredag.





A study shows that the heart grows weaker everytime we do something opposite of what we feel.

 

 


Idag skall jag till Åbo. Imorgon till Helsingfors.


Pixie Market.


Ah så fina.

Muminmugghylla.


Jag trodde jag skulle vara helt slut ikväll men nej, jag är pigg och kan inte sova. Idag har jag jobbat och gymmat mig helt slut, men förstås när man borde gå och sova så är det helt omöjligt. Märkligt. Här är min senaste kreation i skolan. En vägghylla för muminmuggar. Format som ett stort hjärta. Ja.

 

 


Jag kommer att sakna dig.



Nu dricker jag kaffe. Om 5 minuter ska jag dammsuga. Om 20 minuter ska jag packa det sista. Om 45 minuter går jag till tåget med 500 kg kläder och skor. Om 6 timmar är jag i Vasa. Hejdå Åbo jag kommer att sakna dig.


Sommar.


Idag var jag sista dagen i skolan. Imorgon flyttar jag till Vasa för sommaren. Har packat ner hela lägenheten nästan. Det känns sorgligt men jag ser fram emot vasa också. Doften, stämningen och alla människor. På onsdan inleds mitt sommarjobb. Det känns skönt att få fara till Panorama där allt känns som hemma redan. 27 Juli far jag till Toscana i en vecka för att hälsa på Sarah B. Mega härligt. Resten av sommaren är ännu oplanerad, okej jag ska ju jobba men annat fuffens hinner man väl också med :D




RSS 2.0