HongKong.



1. Res aldrig langa flygplansresor nar du ar dunderforkyld. Man dor nastan av att huvudet sprangs.
2. Res aldrig till Australien nar det rader kaos i hela centraleuropa pga snoovader.
3. Tank aldrig att du struntar i vinterjackan eftersom du enda skall till nastan 40 gradiga australien. Risken finns att man maste spendera en hel dag i helsingfors och i paris. i snoovader.
4. Fransman ar kaotiska.
5. Ha aldri snuva eller feber nar du kommer in i Hongkongs flygfalt, de mater feber pa alla som kommer in och har man feber sa kan man smitta hela Kina med svininfluensan.

Hittills har vi missat alla vara flyg forutom strackan vasa-helsingfors. Men nu ar vi i hongkong och vantar pa det sista flyget och hela ganget lever och ler fortfarande. Imorgon kommer vi att antligen komma fram till Perth. En resa som borde ha tagit 30 timmar tog nu istallet 48 timmar. Vi har som sagt bytt varenda flyg och mitt bagage har jag inte sett sen vasa, men det ar ett senare problem.


Dancing on my own.


Jag har som sagt varit utan dator nu i mera än en vecka och om jag ska vara ärlig så har det varit lite skönt att inte alls veta vad andra sysslar med hela tiden. Både via bloggar och facebook. Nu är jag hemma i Sundom och om 1 och en halv dag sitter jag på ett flygplan påväg till Helsingfors, sen Hong Kong och sen Australien. Där kommer jag att ligga på en strand i nästan 4 veckor. Kanske jag ändå slänger lite bilder hit till bloggen under tiden så att ni ser hur jag mår. Men annars hade jag tänkt helt koppla bort min Finland värld så att jag kommer att uppskatta den tusen gånger mera än vad jag redan gör när jag kommer hem. fniss
.





Krasch bom.




Min dator har kraschat. Har varit sönder sedan torsdag och blir inte fixad på väldigt länge. Tack och hej.



Diamonds and rust.





Jag har fått praktikplats. Jag skall planera och sy upp kläder till en opera där Brahe Djäknar medverkar. Min lärare sa till mig med glimten i ögat att de består av en massa stiliga unga män i min ålder. Ser jag ut att behöva en sån eller? Tihi, kanske. Det kommer i a
lla fall att bli super. Vi firar med Joan Baez.







Andra advent.

Igår kväll var en av de trevligare kvällarna på länge, med mycket mysigt folk. Idag har jag hängt hela dagen med Sarah och Nicke. Vi gick på julmarknad, kolla efter playstation2 spel i stan, köpte crash bandicot, gick till mig, fixade tortillas, försökte koppla en playstation2 till min tv, kokade italiensk espresso, brände julstjärnor två gånger, slöade flera timmar på soffan och åt brända julstjärnor. Nu ska vi snart möta andra Sarah och gå iväg till Uvd, hyra film och se film med Antonia och Mikael. Toppenhelg.

 

 

 


Hello December.


Idag snöar det. otroligt mycket. Alla bilar är begravda i snön. Idag är också de flesta människor rika eftersom alla fått skatteåterbäring. Men jag är fattigare än någonsin eftersom ja har en tjock kvarskatt jag måste betala. Dumma folkpensionsanstalten som orsakat detta. Men, nu har jag bara en monsterhyra kvar att betala eftersom Sarah blir min sambo nästa månad. Ikväll skall jag och sarohrna gå och kolla när Iiris Viljanen sjunger på B-galleria. Där tror jag också att vi träffar Sophia och Axel? Imorgon skall vi på julmarknad. Jag vill börja få min julkänsla snart. Den är ännu inte här och min fula Turun sanomat kalender gör inte saken bättre. Måste väl ta och lyssna på Wham en stund.




Everyone deserves to sparkle.

 

 

 

 


Färger och Harry Potter.


Sitter i skolan och funderar på färgsättningen av min kollektion. Här är lite prover för er som är intresserad av vad jag håller på med varje dag. Lite miniatyriga men tanken syns ju. Ikväll skall jag och Sarah unna oss ett biobesök. Bara för att komma bort en stund. Ikväll blir det till Harry Potter världen, för att det inte fanns andra alternativ. Tihi.





I eat glitter for breakfast, lunch and tea.






RSS 2.0