You will never bore me.


Den här helgen har jag för första gången i mitt liv helt tappat rösten. det kommer inte ett ljud från min mun när jag försöker prata. Värst är det när jag ska sova och vet att jag inte kan ropa på hjälp när min mördare stiger in i rummet mitt i natten, och när jag skall svara i telefon och jag desperat försöker få ur mig att jag har tappat rösten. Men jag har lärt mig att ifall jag trycker på ett visst ställe på halsen så får jag iaf några toner ur mig. Så bli inte rädda ifall ni ringer mig och det låter som en strypt katt svarat i min telefon. orsaken till min borttappade röst är ännu oklar men utredningen fortsätter.


Helgen har bestått av halloween sitz, shoppinglördag med sarah, där jag spenderade en hel euro, skräckfilm, feel good film, sömnlös natt, pga skräckfilm, söndag i soffan och tusentals skrattattacker. Nu ser jag framemot denna vecka som består av datalektioner från 8.30-16.45 varje dag och antagligen en massa sömnlösa nätter, pga skräckfilm. fail.

 


men det blir bättre om vi är tillsammans.



 

 


my name is english breakfast tea.





happy kitchen.


Det här är mitt kök. Idag målade jag 4 ugglor till mitt kök. Jag tycker väldigt mycket om mitt kök.




Fasten seat belt. Someone needs you.



 

 


don´t worry.

 


För ca en och en halv timme sen rymde jag från min lektion för att sitta med Sarah framför datorn en stund. Nu vågar jag inte gå tillbaka för min lärare måste ju tro att jag har sjuk mage eller nåt när hon tror att jag är så länge på toaletten. Jobbigt. Alla mina grejer är ännu i klassen. Fast hon har säkert inte ens märkt att jag är borta.

Igår blev jag ensamboende. Och också ensambetalande av hyran. Men det löser sig, jag köper ju så lite kläder och sånt. Fasst tvärtom.

Snart ska jag och Sarah gå på bio för vi har alltför mycket pengar över. Fasst tvärtom.


 


Dance to remember.




Det behövs nog en äkta Ollis kväll ca en gång per halvår för att komma ihåg hur fantastiskt det är att vara en österbottnisk finlandssvensk. Insane kul kväll. Vasa levererar. Nu tillbaka till verkligheten i Åbo.



Så mycket bättre.


Utgång med Vasa ikväll.

 

 

 


Vasakärlek.



Snart hoppar jag på tåget till Vasa och jag har aldrig varit så här ivrig på att fara till vasa förut. Har avklarat en finska presentation idag och hela min kropp pirrar på grund av ivern att få åka hem. Jag har hört rykten om att i Vasa är det kallt och att det har snöat. Men det är inte mig emot, jag kommer gärna hem till ett likadant snöparadis som sundom var i Februari ifjol. Men det är det knappast. Drar i alla fall på mig luvan och vantarna och sticker nu. Ses i Vasa!




Kaffe, prickar och en ny matta.




Idag kom också en gubbe hit med mina nya kontaktlinser. ÄNTLIGEN. I tre veckor har jag gått omkring antingen blind eller med glasögon.


Nothing great can be accomplished without passion.






Första skisserna till min kommande kollection. Allt behöver ännu finslipas, det här är bara de allra första skisserna. Och så kommer det några helheter till ännu. Men lite ser man vad det handlar om.


You will always feel like home.

 

Nu är det mer än sju veckor sen jag varit hem hem till vasa. Det börjar kännas som att det är dags nu. Nästa helg kommer jag!


Ambitions.



 


Sometimes I think a soulmate is someone who will make you the most "you" that you can possibly be.


Heter man Sarah och Petronella och bor på kaskisbacken, så lyxar man alltid till det på fredagar (och lördagar, söndagar, måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar). Ikväll blev det chokladfondue. Win.

 

 


She turned her cant's into cans, and her dreams into plans.

 

 

Lola's room.


If you are reading this, you are beautiful. Smile and let the world know it.

 

Lillasyster Tilde.


We sleep so we can dream.






Sju.

 

Och så blev jag nominerad av Sophia att berätta sju saker om mig själv.

1. Jag växte upp i Vancouver, K
anada och i Santiago, Chile. Och jag har rest otroligt mycket i mitt liv. Jag har aldrig spenderat ett helt år i sträck i Finland.

2. Jag har alltid älskat skolan. Stämningen, gemenskapen och rutinerna. I lågstadiet brukade jag göra egna forskningar på sommarlovena för att jag saknade skoluppgifterna så mycket. Matematik har varit ett absolut favorit ämne hela grundskolan.

3. Jag är en väldigt rädd och orolig människa. Absolut inte för höjder, spindlar, berg o. dalbanor eller sånt, men för att något ska hända. Att nån skall få ett olyckligt liv, att nån skall försvinna, att jag skall göra något fel eller att någon nära ska känna smärta. Jag mår dåligt av att låta min lillasyter åka tåg ensam till mig eller att någon gör något hemskt mot mina vänner. Såna saker. En rädsla som är svår att förklara. Ofta är jag också rädd för andra människor, främlingar.

4. Jag har aldrig fått blommor av en pojke utan speciell orsak. Den dagen jag får det kommer jag att smälta.

5. Jag älskar
små prylar . Mitt hem känns inte bra om jag inte har massor personliga saker i det och fullt av färger, prickigt, randigt, blommigt osv.

6. Jag är otroligt nojig över vad jag skall ha på mig till finare tillställningar. Min mamma vet det, min syster vet det och mina närmaste vänner vet det. Ibland kan det ta upp till tre timmar för mig att bestämma min klädsel. Om jag inte har rätt kläder på mig är min kväll förstörd och jag kan inte slappna av. Min mammas åsikter när det gäller min klädsel har alltid varit den viktigaste. Om hon tycker det är fint känner jag mig bekväm.

7. Jag äger 32 stycken bhn för tillfället. Pinsamt jag vet, men det har bara blivit så.

Och jag nominerar Sarah, Linn och Sabina.




Bara dårar rusar in.





Den här låten har varit en favorit sedan jag fick skivan av min mormor när jag låg på sjukhus och nu har jag bestämt mig. Honom skall jag gifta mig med.



Detektivbyrån.





Nu skall jag skriva tent. Hurraa. Kan nämnas att jag och Sarah kom hem 02.15 igår. Hurraa. Efter tent skall jag köpa den rosa stolen jag inte kan leva utan. Hurraa


I like nice things and people who make me happy.






Don´t take it serious, life is too mysterious.






Imorgon skall jag skriva en tent. Det är otroligt ovanligt i min utbildning. Igår skulle jag börja läsa, men då var det roligare att gå till Sarah och kolla film. Idag skulle jag läsa efter skolan, men då var det roligare att städa mitt rum. Ikväll skulle jag läsa, men då var det roligare att gå den 3 km långa vägen till Lidl med Sarah. Min lärare gjorde misstaget att nämna till mig att vissa elever har blivit godkända utan att ens ha öppnat boken. Jag lever i hopp om att jag är en sån elev.



Make your life happen.



Och lite Italien för att lysa upp höstmörkret.




Quirky collective.

 

 

Lätt sötaste barnkläderna.



Rittenhouse.






La la lovely.




Jag älskar stunden på kvällen när det är kolsvart ute och man börjar känna sig sömnig och vet att man får krypa ner i världens skönaste säng och sova en hel natt under ett varm täcke efter att man druckit en varm kopp honungs te och fått duscha sig ren och fräsch. En sån stund har jag nu och jag är absolut inte rädd för natten som jag under en lång tid i mitt liv varit. Natten kan vara det finaste som finns.


söndag.


Min nyfikenhet tvingade mig att ladda ner den finska knark filmen Reindeerspotting. Det var en av de värsta misstagen jag gjort. Klarade inte av att se någon lång del men det jag hann se störde mig psykiskt så otroligt mycket. Nu kan jag inte sova om nätterna och går omkring och tänker på den med en stor klump i magen hela tiden. Så vad ni än gör se aldrig Reindeerspotting. Och sluta dricka alkohol såsom finnar gör. Det är det mest tragiska jag vet.




Lillon.



Just nu är denna yrboll påväg till Åbo för en systerhelg. Vi ska kolla barnprogram och leka hela helgen. Eller nej hon har ju fyllt 16 sen jag såg henne sist.


RSS 2.0