Be your own hero. Love everything you do.



Jag är nog inte en sån trogen bloggare mera. Men det är väl ett bra tecken? Jag har ett sånt bra liv just nu att bloggen inte riktigt ryms med. Men alltid nu som då kommer något fint hit. Tänker inte heller lova att förbättra mig med att uppdatera oftare för jag vill ju ha det så som jag har det nu. Sommaren är nog det bästa jag vet.




Vee Speers.




The Birthday Party.


Byk.


 

Idag har vi södern värme här i Åbo. Vi har haft en helt perfekt picknick med perfekt sällskap och så har jag tvättat byk i mängder. Nu kan man inte röra sig normalt i vår lägenhet ifall man är över 70 cm lång. Men bykdoften är helt UNDERBAR.



hey you.





Mamma.


Idag kommer jag knappast att träffa en enda mamma att säga glad morsdag till. Så glad morsdag till alla mammor, speciellt till min mamma!



Vernissage och Modeshow.

 

Mina byxor och topp som jag designat och sytt



Tavlor, min längst ner till höger


Sarah framför utställningens byxträd


Min matta och tavla


Min tavla (Linns födesledags present)


Mina byxor på modeshow


Jag som modell till äldre studerandes kläder

Mera bilder än så hade inte jag.




Jag lever ännu.


Den här veckan har jag varit i skolan från 09.30-22.00 varje dag. Nu är allt inlämnat (efter en väldigt lång natt), vernissagen och modeshowen är över och jag har en skön helg framför mig. Det känns som jag inte sovit eller ätit på flera veckor. Men nu är min kropp äntligen fri från stress. Tss. Ikväll blir det Dear John på bio. 

Jag sitter i skolan så jag stal en bild av Anna från vernissagen. Mina bilder kommer väl nångång antar jag. Kanske.


Some steps in wonderland.




ögongodis.


RSS 2.0