It is better to have a heart without words than words without a heart.


Bli onsdag nu, för då får jag resa till Vasa en sväng.




Plaskeby.




Jag har haft en trevlig helg. På fredag gick jag, Sarah, Sophia och Niklas till Blanco. Igår Spenderade jag hela dagen ute i Åbo skärgård, Nagu med Sarah och Niklas. Vi åt pizza i solen på en båt och njöt av havsluften. Sen ärvde vi en TV. Idag har jag varit ensam hela dagen och sorterat mina strumpbyxor samt gått långpromenad i regnstormen. En Loppisrunda hann jag också med och kom hem med ett blommigt kakfat, som jag använder till mina smycken och nagellack, en plåtburk och en guldram till min guldramssamling som nu består av 14 stycken ramar.








And ice cream castles in the air.


I´m wearing the smile you gave me.



Angus and Julia Stone, Tavastia
Himmelskt, fantastiskt, inspirerande och det bästa i musikväg jag någonsin sett. Sånt som får mig att känna att jag vill leva fullt ut resten av mitt liv.



Tyvärr, inte denna gång.




Jag var överlycklig över att Finland äntligen vann VM i ishockey och jag älskar Finland på alla sätt och vis, både människorna och det finska språket, men när man på Åbo torg får höra finska tonårspojkar uppmana varandra att bränna sina svenska läroböcker så är man inte längre så säker. Skärp er. Inte bara pojkarna utan hela det finska folket. Jag har väldigt lätt att tappa respekten för människor och tyvärr har många tappat min respekt under de senaste dagarna. "Vedetään hurria turpaan". Det märks verkligen att Finland inte är vana eller redo att vinna något. Sen när vi är det, då kan jag vara stolt och vara med i firandet men tyvärr, inte denna gång.

Men stort grattis till det finska landslaget och alla inblandade. Matchen spelade ni fint och ni var värda en guld medalj. Ni har inte min respekt, men ni är otroligt många barn och ungas förebilder så var åtminstone proffessionella i firandet när världen ser på. Välkomstkommitteén la inte ut röda mattan för att ge er en mjuk landning påväg ut ur planet.





.

Det går bra.

När alla hjältar är döda lever kungar kvar.


2 veckor.


Be kind, because everyone you meet is fighting a hard battle.



Jag vill inte att våra grannar skall klaga mera på att vi spelar piano, mitt på dagen.
Jag vill inte att postgubben skall slänga in posten så våldsamt att glaset på postluckan kraschar i tusen bitar.
Jag vill inte jobba inatt när jag just kommit från andra jobbet och skall tillbaka i jobb kl 8.30 imorgon.
Jag vill inte att det skall vara kallt ute.
Jag vill inte vara så trött att jag snart kraschar.
Jag vill inte ha en hel portfolio att göra imorgon.
Jag vill inte att sommaren skall vara så kort.
Jag vill inte att min cykel skall vara stulen.
Jag vill inte betala hyran.
Jag är inte bitter, jag vill bara att det skall vara lördagkväll exakt nu. Då kommer jag att vara den lyckligaste människan på jorden.




Le Vappe 2011.

 

 

Tack!




RSS 2.0